Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu sahilinde ‘Üç Hilal’ dönemi...
31 Mart yerel seçimlerinde CHP yönetimindeki Cide ve AK Parti yönetimindeki İnebolu Belediyelerinde MHP dönemi başladı.
Hanönü'nün yeni Başkanı start verdi!
31 Mart Yerel Seçimlerinde Hanönü Belediye Başkanı olarak seçilen Metin Yamalı mazbatasını alarak görevine başladı. Devir teslim töreninin ardından göreve başlayan Belediye Başkanı Metin Yamalı, “Koltuğa ve makama oturmak için gelmedik. İlçemizin daha iyi bir noktaya gelmesi için ekip olarak çalışacağız ”dedi.
Akif Güzel: ‘Yolumuza daha kararlı devam edeceğiz’
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, 31 yerel seçimleri sonrası ilk açıklamasını yaptı.
CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre, yerel seçimde aday olan 26 milletvekilinden 4’ü belediye başkan adaylığını kazandı.
Bahçeli'den seçim yorumu: 'Mesaj mühim
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart seçimlerinin sonuçlarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Bahçeli; “Aziz milletimizin sandık vasıtasıyla verdiği mesaj mühimdir' dedi.
3’üncü Uzuner dönemi
31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından, İnebolu’da 3’üncü Uzuner dönemi yaşanıyor.
Kastamonu Teknokent’in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi
Kastamonu Teknokent’in 2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Baltacı projelerini tanıtacak!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Başkanlığı tarafından Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı, için 9 Mart Cumartesi günü proje tanıtım toplantısı düzenlenecek. Grand Moni Nikah ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan toplantı saat 19.30’da başlayacak.
İhsangazi’de MHP’nin seçim bürosu açıldı!
İhsangazi ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim bürosunun açılımı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
İşte Kastamonu CHP’de tam liste
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkanı, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini vermesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan seçim takvimi 20 Şubat itibariyle sona erdi. Adaylığı için başvuru yapılan siyasi parti ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, 3 Mart Pazar günü (bugün) il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edildi.
İşte MHP'nin 'kesin' aday listesi!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
“Doğan Ünlü, İl Başkanlığını bırakmak istemiyor”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dilek İlke Karabacak ve Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Şenpazar’da devam eden seçim çalışmalarına katılarak Belediye Başkan Adayı Hatice Aydoğan için destek istedi. Orada konuşma gerçekleştiren Karabacak, geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı’ndan istifa edip Merkez İlçe 1. Sıra İGM adayı olan Doğan Ünlü için “ “Ünlü, sanırım il başkanlığını bırakmak istemiyor” dedi.
‘Adalet yok’ dedi, AK Parti’den istifa etti
Bazı isimler var ki; yıllarca partilerine gönül vermiş, hizmet etmiş, hatta hemen her seçimde aday adayı olmasına karşın ne milletvekilliği, ne belediye başkanlığı, ne de meclis üyeliği konusunda hak ettiği değer gösterilememiş.
İYİ Parti kesin listesini açıkladı!
İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
Kastamonu CHP’de tam liste
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkanı, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini vermesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan seçim takvimi 20 Şubat itibariyle sona erdi.
MHP'nin aday listesi açıklandı!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
İşte AK Parti'nin meclis adayları
Kastamonu’da MHP ve İYİ Parti’nin ardından AK Parti’de de meclis üyesi adayları kesinleşti. İl Seçim Kurulu’na verilen AK Parti listesinde yer alan sürpriz isimler dikkat çekti.
Kastamonu siyasetinde kafalar karışık!..
Kastamonu merkezde daha önce başka partide önemli görevlerde bulunmuş, hatta belediye başkan yardımcılığı yapmış isimler bir başka partinin belediye ve İl Genel Meclisi listelerinde yer alırken, ilçelerde ise işler tamamen kontrolden çıktı.
Erbilgin'den, Doğan Ünlü çıkışı! 'Sözünün arkasında duramadı!'
CHP Küre Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Tanıtım Toplantısında konuşan CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'yü eleştirdi. Erbilgin açıklamasında; " Bir önceki seçimlerde seçimleri alabilmek için kendi insanına söz verdi. Elinde iktidarın gücü, iktidarın hükmü olan bir il başkanı verdiği sözün arkasında duramadı. Doğan bey il başkanlığının ağırlığını taşıyamadı" dedi.
Kastamonu'da 11 ilçeyi kapsayan müthiş turizm atağı!
Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı (JEOKAR) Çalışmaları ile ilgili toplantı Kastamonu Valisi Meftun Dallı başkanlığında gerçekleştirildi. JEOKAR çalışmalarında vites yükselten Kastamonu, 2024'ün son çeyreğinde de Ulusal Jeopark Ağı’na dahil olma başvurusunu UNESCO Türkiye Milli Komisyonuna sunmayı hedefliyor. Vali Dallı değerlendirmesinde; "Artık bazı idari kararlar alarak da vites yükseltmenin, bu alandaki çalışmaları sonuçlandıracak adımları atmanın tam zamanı" dedi.
Yıllık istişare için toplandılar
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV), Kastamonu Şubesi yıllık istişare toplantısını gerçekleştirdi
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kastamonu pastırması
Kastamonu İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Güray Parçal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.
‘Kimseye MHP’yi yok saydırmayız’
Aylardır merakla beklenen “AK Parti ve MHP Kastamonu’da ittifak yapacak mı?” sorusu da nihayet cevabını buldu. AK Parti MHP’nin büyük ortağı olduğu Cumhur İttifakı, Kastamonu’da ayrı adaylarla seçime girme kararı aldılar.
Kastamonu’da, ilçe başkanı istifa etti
Kastamonu’da ilçe başkanı istifa etti. Sosyal medyadan istifa açıklaması yaptı.
Eski İl Başkanı aday adayı!
Önceki dönem AK Parti'ye Kastamonu İl Başkanı Ahmet Keskin AK Parti Kastamonu il başkanlığı binasında basın ile bir araya gelerek aday adaylarını açıkladı.
Meclis ve Akademi 'Çivisiz Cami' için bir arada
Toplantıya katılım sağlayan Turizm Fakültesi Dekanı Alptekin Sökmen, Kasaba Köyü Mahmut Bey Camii ile ilgili yaptığı konuşmasında, meclis üyelerinin örnek camileri inceleyerek Çivisiz Cami'nin daha fazla tanıtımı için öneri edinmelerini istedi.
İYİ Partili Türkmenoğlu, aday adaylığını açıkladı
İYİ Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Necati Türkmenoğlu, Kastamonu İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığını resmen açıkladı.
Başkan duyurdu; 'Başlıyoruz'
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, MHP İlçe Başkanı, Belediye Başkan Yardımcısı Belediye ve İGM Üyeleri ile istişare toplantısı düzenledi. Başkan Kavaklıgil, açıklamasında; "Eserleri inşa ettik , açılış dönemimize başlıyoruz" dedi.